China Baowu, Dal en Xinhai-Technologie ondertekende een overeenkomst

July 6, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over China Baowu, Dal en Xinhai-Technologie ondertekende een overeenkomst

Op 24 Juni, werd de samenwerkingskaderovereenkomst (PCFA) over het bouw en verrichtingsproject van bhadobi nikkel-ijzer in Indonesië ondertekend gelijktijdig in Shanghai en Djakarta, Indonesië. De het Staalgroep van China Baowu, het Dal Indonesië en Sinhai-de Technologie zullen bij zich krachten aansluiten om het Ferronikkelproject in Morowali-Provincie, Centrale Sulawesi-Provincie, Indonesië te bouwen en in werking te stellen. M. Chen Derong, Voorzitter en Partijsecretaresse van Baowu, M. Berendor, CEO van Dal, en M. Wang Wenguang, Voorzitter van de Raad van beheer van Xinhai-Technologie woonde de het ondertekenen ceremonie bij en leverde toespraken. Wei Chengwen, Algemene Manager van TISCO-Groep, Wang Wenlong, Voorzitter van Xinhai-Technologie, en Faibriani Addy, CEO van Dal Indonesië ondertekende de kaderovereenkomst namens de drie respectievelijk partijen.

 

Dal Indonesië

 

Het dal is één van de grootste producenten van de wereld van ijzererts en heeft de grootste stortingen van het nikkel van uitstekende kwaliteit in Indonesië. Het dal Indonesië, een vermeld bedrijf op de Indonesische beurs, stelt een open kuilmijn en ondersteunende faciliteiten in werking om hoogwaardig nikkelijs met een geschatte jaarlijkse productiecapaciteit van ongeveer 75.000 ton te produceren.

 

Xin overzeese wetenschap en technologie

 

Het is de pionier van het geïntegreerde model van nikkel en elektriciteit in China. Met rijpe ervaring in de productie van nikkel en ijzer, rijke ervaring in de bouw van nikkel en ijzerprojecten en sterke technische sterkte, heeft het een jaarlijkse productiecapaciteit van 1,8 miljoen ton van hoge nikkellegering, 50.000 ton aminoacetic zuur en 6 miljard kilowatt-uur gevormd, waarvan de hoge producten van de nikkellegering van 30% van het nationale marktaandeel rekenschap geven.

 

Taiganggroep

 

De industrie van het Baowuroestvrije staal is geïntegreerd de verrichtingsplatform van China, steunend de globale leiding van Baowu-de opdracht van de roestvrij staalindustrie. Tegen 2025, zal China Baowu TISCO als platform nemen om een schaal van de roestvrij staalindustrie van 18 miljoen ton te bereiken. Met de sprong-voorwaartse ontwikkeling tijdens de 14de Vijfjarenplanperiode, zal de vraag naar nikkelmiddelen in de toekomst in de schaal van miljoenen metaalton zijn.

 

In het kader van de overeenkomst, zullen TISCO en Xinhai aanvankelijk opstelling een Chinese gemeenschappelijke die onderneming, door een gemeenschappelijke onderneming met Dal Indonesië wordt gevolgd, waarin het Dal een 49 percentenstaak houdt. Het project omvat acht RKEF-uitsmeltingslijnen en andere ondersteunende faciliteiten, en gemoeten 73.000 ton van nikkel per jaar veroorzaken. Het project zal een aardgaskrachtcentrale gebruiken om de smeltoven aan te drijven, en de fysieke smeltoven zal koolstofemissies door 60% verminderen.

 

‚China is niet alleen een belangrijke markt voor het ijzererts en de korrels van het Dal, maar ook een zeer belangrijke partner voor ons in logistiek, het mengen en innovatie,‘ M. Berendor bovengenoemd in zijn adres. Wij zijn verheugd geweest om dit vennootschap te zien zich aan andere landen uitbreiden om verantwoordelijke ontwikkeling aan het gebied te brengen. Het dal verheugt zich op alle partijen die gemeenschappelijke welvaart over nationale grenzen en taalbarrières samenwerken te bereiken.

 

Wang Wenguang zei dat de Wetenschap en de Technologie van Xinhai de RKEF-technologie hebben beheerst, die is het meest efficiënt in energiegebruik, het beste in milieubescherming en voordelen, en het efficiënte gebruik van energie en ultra-low emissies gerealiseerd. De Xinhaitechnologie heeft het vertrouwen en de capaciteit om het project als model voor de groene en gezonde ontwikkeling van de nikkel-ijzer industrie van Indonesië te bouwen.

 

In zijn toespraak, wees Chen Derong erop dat het Dal en Xinhai-de Technologie eminente ondernemingen met belangrijke invloed in hun respectieve industrieën zijn. Hij verwacht dat beide kanten verder aan de bouw van het staalecosysteem van uitstekende kwaliteit in Baowu, China kunnen deelnemen, en gezamenlijk een groene, low-carbon, high-tech en efficiënte staal de industrieketen bouwen. Het Indonesische Ferronikkelproject combineert energy-efficient RKEF-uitsmeltingstechnologie met de groene en low-carbon technologie met gas van de machtsgeneratie, en een benchmarkproject voor groene productie in de Ferronikkelindustrie gemoeten worden. China Baowu zal de toewijzing van verdere verhogingsmiddelen en volledig dit project steunen. Men gelooft dat door de oprechte samenwerking van de drie partijen, een ferronikkelproject die groene, hoogstaande en intelligente producten integreren in Indonesië zal worden gebouwd, die de ontwikkelingsrichting van de globale ferronikkelindustrie, en het bereiken win-win ontwikkeling voor alle partijen en plaatselijke bevolking leiden.