Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

WINFAST STEEL INDUSTRIAL LIMITED

Van goede kwaliteit roestvast stalen platen voor verkoop
Van goede kwaliteit roestvast stalen platen voor verkoop
de producten is zeer goed. de verpakking is ook zeer goed. Materialen die naar Qatar zonder enige schade worden verzonden.

—— Mohammed Abdulla

Ik ben zeer tevreden met onze busniess, al bedrijfshandel met WINFAST door LC. Het is zeer snel en veilig. Dit is een eerlijk bedrijf.

—— Met de grond gelijk maak

Ik kan niet dat materiaal in ons land, zo I vinden boungth het van WINFAST in China. Lever tijd is zeer kort, is de productenkwaliteit zeer goed.

—— Sophon

Het is de eerste keer die wij met elkaar gedreve handel hebben n, kiezen wij LC. wij zijn zeer tevreden met de producten. Wij zullen met dit langere bedrijf handel drijven.

—— Muhammad Ali

Ik ben online Chatten Nu

WINFAST STEEL INDUSTRIAL LIMITED

1 2 3
WINFAST STEEL INDUSTRIAL LIMITED WINFAST STEEL INDUSTRIAL LIMITED WINFAST STEEL INDUSTRIAL LIMITED
Kantoorgebouw Office Kamer Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : WINFAST
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 8,000,000-12,000,000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 80% - 90%

WINFAST STEEL INDUSTRIAL LIMITED is in Chunxing-Industrieterrein van xishan district, wuxistad, jiangsuprovincie. Na bijna twintig jaar van het harde werk en constante strijd, heeft WINFAST zich geleidelijk aan ontwikkeld tot een commerciële productie en een verwerking op logistiekfinanciën en andere gebieden, in de groep van 2015 de jaarlijkse omzet van 12.000.000$, de 40% groei in 2014.

 

WINFAST a werd gevestigd als professioneel bedrijf met de gecombineerde dienst die handel en verwerking van roestvrij staalrol en blad behandelen, die door klaar voorraden wordt gesteund aan vereisten van snelle verzending te voldoen. Momenteel zijn Onze hoofdproducten op onze economische sector: de producten van de het nikkellegering van roestvrij staalproducten/duplexroestvrij staalproducten/gegalvaniseerde staalproducten/koolstofstaal products.etc. Het bedrijf bezit groot pakhuis, 3 procesworkshop, 2 openluchtproductenwerf. Het totale behandelen 17,000㎡ van fabrieksgebied wordt uitgerust dat met integreert materiaal, dat verwerkingscapaciteiten van 20,000tons kon leveren per maand, met inbegrip van scherp-aan-blad, het scheuren, het oppoetsen, plasmaknipsel, laserknipsel om aan verschillende behoeften van cliënten te voldoen.

 

WINFAST had strategische samenwerking met vele roestvrij staalmolens, met inbegrip van TISCO, BAOSTEEL, ZHANGJIAGANG POSCO (ZPSS), SHANGHAI KRUPP (SKS), ESS bereikt, ZUIDWESTEN ROESTVRIJ en anderen de eerste molens van het rangroestvrije staal.

 

De Mianmarkt van WINFAST omvat Zuidoost-Azië, Oost-Europa, Zuid-Amerika. Azië van het oosten, Noord-Amerika, Austrila.etc. Meer dan 200 cliënten in 50 landen overal de welkome vrienden van World.We komen ons bedrijf bezoeken en een bedrijfsonderhandeling hebben.

Contactgegevens
WINFAST STEEL INDUSTRIAL LIMITED

Contactpersoon: Mr. Gao

Tel.: 86-510-8868-8870

Fax: 86-510-8868-0060

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)