Bericht versturen
aboutus

lopende band

Tijdens mijn studie in het buitenland, bezocht ik sommige fabrikanten. De grootste roestvrij staalproductielijn die ik behoort tot een reeks automatische productielijnen ooit heb gezien die uit Duitsland worden ingevoerd. De basisverbinding van de productielijn heeft de volgende punten: 1. Het is het het hijsen gebied: namelijk zou u niet een kraan en andere machines moeten hebben, hijsend staalriem in de eerste productieverbinding. Twee, verzonden in de vormende machine. De afgietselmachines omvatten 2 reeksen van hoofdmateriaal, 1: modelleringsvorm, 2: is een automatische het lassenmachine van de argonboog. Op deze wijze, kan een half afgewerkt roestvrij staalprofiel worden veroorzaakt. Drie, het zijn automatisch scherp gebied: dit is een apparatuur die aan de halffabrikaatlijn wordt aangesloten, in uw eigen grootte en lengte kan het automatische scherpe materiaal voltooien. Vier, half afgewerkt oppoetsend materiaal: de productie van ruwe halffabrikaten kan worden opgepoetst, de productie van geëindigd - producten. Vijf, zijn het etiket, verpakking. Het hierboven beschreven productieproces is mijn persoonlijk standpunt. Ik weet niet hoe groot de grote productielijn u wenst kan zijn en welk soort producten u kan produceren. Als u kunt nauwkeuriger vragen, kan ik u een volledigere materiaalconfiguratie volgens de productielijn geven u wenst. Ik hoop ik u kan helpen.

Mingyang  Steel (Jiangsu) Co., LTD fabriek productielijn 0

OEM / ODM

Ons bedrijf heeft gewijd aan roestvrij staalproductie decennia. Onze hoofdproducten zijn roestvrij staalplaat & blad, roestvrij staalbuis & pijp, roestvrij staalrol, welke types 201 omvatten, 202, 304, 304L, 316, 316L, 321, 420, 430, enz.-kunnen de Producten worden verwerkt… wij aanhangen eerst de beheersprincipes van „kwaliteit, doet de klant eerst en op krediet-gebaseerd“ sinds de totstandbrenging van het bedrijf en altijd ons beste potentiële behoeften van onze klanten tevredenstellen. Ons bedrijf is oprecht bereid met ondernemingen van over de hele wereld samenwerken om een win-win situatie te realiseren aangezien de tendens van economische globalisering zich met anirresistible kracht heeft ontwikkeld.

Wij hebben met succes vele handelsactiviteiten rond de wereld uitgevoerd en drie jaar van handelervaring gehad. De belangrijkste klanten zijn van het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië.

 

 

 

 

 

 

R & D

De naadloze roestvrij staalpijp wordt wijd gebruikt in hoge druk, lage temperatuur en het milieu van de corrosieweerstand het door buizen leiden, de mechanische eigenschappen, de procesprestaties en de corrosieweerstand zijn drie belangrijke indicatoren om de kwaliteit van staalpijp te meten, maar ook de belangrijke waarborg van veilige navigatie van schepen te verzekeren. In de echte schiptoepassing, een roestvrij staal chemisch schip, na de eerste reis, werd de de leidingenlekkage van de deklading gevonden, vond de druktest meer dan 10 gatenlekkage. Tijdens het productieproces van een tank van de ethyleen Mariene lading, vond men dat vele problemen op de binnenoppervlakte van de tankindringer, met inbegrip van het kuiltjes maken in en oppervlaktebarsten werden gevonden. Zo hoe kunnen deze problemen fundamenteel worden opgelost? Volgens de grafiek van de productiestroom van roestvrij staal naadloze buis (Figuur 1), wordt de ronde staalstaaf gemaakt in naadloze staalbuis door perforatie, koude tekening/het koude rollen, stevige oplossing, het rechtmaken, het inleggen en andere belangrijke processen. Elke pijp die verbinding maken is complementair aan elkaar, vooral voor de kwaliteitscontrole van grondstoffen en middenproducten. Het is een belangrijke waarborg om ervoor te zorgen dat de gebeëindigde chemische samenstelling van de pijp, de oppervlaktekwaliteit, de mechanische eigenschappen, de procesprestaties en de corrosieweerstand aan de specificaties en de normen voldoen.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : jack
Tel. : 13925019825
Fax : 86--13952469678
Resterend aantal tekens(20/3000)